Yerel Basında Bugün (03.04.2013)

Yerel Basında Bugün (03.04.2013)
03.04.2013
723
A+
A-

03.04.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Hendek İlçesinin en eskisi olan Kemaliye Mahallesi’ndeki eskimiş dökülen evler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkılarak yenisi yapılacak

“Hendek’te kentsel dönüşüm başlıyor”

6 Nisan Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan canlı yayına bağlanarak kentsel dönüşümü resmen başlatacak

ADAPOSTASI

AK Parti’li Yavuz ‘Yalan’ iddiasına sert çıktı

“Keleş’in haddi değil”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’in yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u yalancılıkla suçlamasına Yavuz sert çıktı: “Bizi yalan veya yalancılıkla suçlamak kimsenin haddine değildir. Hele hele CHP İl Başkanının hiç haddine değildir.”

BİZİMSAKARYA

10 yılda yapılamayanlar 4 yılda yapıldı. İlçe cazibe merkezi oluyor.

“Arifiye’ye yatırım yağdı”

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu 4 yılda önemli hizmetlere imza atarak ilçenin sosyal ve sportif yaşam alanlarını genişletti ve cazibe merkezi haline getirdi.

SAKARYAHALK

“Santrale ortak tepki”

Söğütlü Beylıkışlada kurulması planlanan doğalgaz çevrim santraline il başkanlarından sonra bir tepki de İl Genel Meclisinden geldi. Ak Parti ve MHP’li üyelerin imzasını taşıyan araştırma önergesi meclis başkanlığına verilerek ilgili komisyona oy birliğiyle havale edildi.

YENİGÜN

Sakarya, üniversite sınavında (YGS) 54. Sırada yer aldı.

“Eğitimde hüsran!”

Sakarya’da eğitimdeki başarının artması için yapılan tüm çabalar yine boşa çıktı. 2013 yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre, Sakarya 81 il arasında 54. sırada yer alarak, bir kez daha hüsran yaşamış oldu.

YENİHABER

Sakarya Eğitimde bir türlü istenen noktaya gelemiyor

“YGS’de 54. sıradayız”

YGS’de Sakarya bu yıl da iller sıralamasında ön sıralara çıkamadı. 2011’de 49’uncu sıraya yükselen Sakarya bu yıl 54’üncü sıraya düştü.

YENİSAKARYA

“Bunun adı ihanettir!”

“İl Genel Meclisi’nin dünkü toplantısında doğalgaz santrali için AK Parti grubu araştırma önergesi verirken, MHP grubu ise santrali ihanet olarak yorumladı. Meclis başkanı Yıldırım da, “Olsun ama bacaları bile gözükmesin” ifadelerini kullandı

03.04.2013 – A.T.

 
723 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.