Yerel Basında Bugün (03.01.2013)

03.01.2013

03.01.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi eski Başhekimi Uz. Dr. Aydın Sarı’nın izni 15 Şubat’ta bitiyor

“Sarı’nın yöneticiliği karşılıklı fesh edildi”

ADAPOSTASI

Vali Büyük’ten yeni okul müjdesi

“30 Yeni okul geliyor”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, 2013 yılında 30 yeni okulun tamamlanarak hizmete gireceği müjdesini verdi. Büyük, amaçlarının sınıf mevcutlarını da 24’e düşürmek olduğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

Sanica Boru da Karasu’da üretim yapmayı düşünüyor

“Sakarya, yatırım için öncelikli tercih oldu”

Sanica Boru Karasu’da yatırım için kolları sıvadı. Bölgede temaslarda bulunacak olan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Fatinoğlu, yatırım yapmaya karar vermeleri halinde doğal olarak Sakaryaspor’a destek olacaklarını açıkladı

SAKARYAHALK

“AK partide sular ısınıyor”

2014 yılında yapılacak yerel seçimler nedeniyle siyaset arenası şimdiden hareketlenmeye başladı. Siyasi kulislerde en çok merak edilen konu mevcut Belediye Başkanlarından kimlerin kalıp kimlerin gideceği.

YENİGÜN

Vali Büyük tüm samimiyeti ile konuştu

Orta hasarlı binalarla ilgili sorunun atık geride kaldığını belirtti

“Asıl sorun çok katlılar!”

Sakarya Valisi Mustafa  Büyük, Kentsel Dönüşüm Yasası’na eklenen bir madde ile orta hasarlı bina sorununun çözüldüğünü belirtirken, “Sakarya’da binalarla ilgili asıl sorun, deprem görmüş çok katlı binalar” dedi.

YENİHABER

Profesör Öğrenciye Tecavüz etmekle suçlanıyor

“SAÜ’yü sarsan iddia”

Hürriyet, dün Sakarya Üniversitesi’nde bir profesörün öğrencisine tecavüz etmekle suçlandığını duyurdu. Manşetten duyurulan iddia Sakarya Üniversitesi’ni karıştırdı.

YENİSAKARYA

Sendika ziyaretinde gündemi değerlendirdi

“Büyük’ten 3 mesaj”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, hasarlı binalar, eğitim ve asayiş konusunda önemli açıklamalar yaptı.

03 Ocak 2013 – A.T.