Gök Gürültülü

Yerel Basında Bugün (02.11.2012)

02.11.2012

02.11.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat öğrencileri ısrarlı eylemleri sonucu Rektör’le görüşebildiler

“Kampüs’te zurnalı eylem”

ADAPOSTASI

“Bütçe artıyor”

Bütçe görüşmelerinin başladığı İl Genel Meclisi’nde ilk gün tahmini rakamlar açıklandı. Buna göre; bu yıl 74 milyon 500 bin TL olarak öngörüldü.

BİZİMSAKARYA

Okul var, lojman var, öğretmen yok

“Köy çocuklarına eğitim engeli”

Geyve’ye bağlı Hisarlık Köyü’nün 66 aylık çocukları gerekçesi gizli tutulan karar yüzünden okula gidemiyor.

SAKARYAHALK

“MHP’de görüş ayrılığı”

MHP 15 yıldan sonra ilk kez birden çok adayla genel başkanlık seçimine gidiyor. Pazar günü yapılacak kongrede Serdivan ve Hendek teşkilatları Devlet Bahçeliye desteklerken MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise Koray Aydın’ı destekliyor.

YENİGÜN

Sakarya’nın birçok bölgesi, birinci sınıf içme suyuna kavuşacak

“100 yıllık garanti”

Sakarya halkının daha sağlıklı su içmesini sağlamak için, 10 yeni içme suyu deposu ile 6 yeni arıtma tesisi yapımında son aşamaya gelinirken, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ‘Sakarya’nın100 yıllık içme suyu ve altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz’ dedi.

YENİHABER

Vatandaş’ın beklediği binlerce dönüm 2B arazisi elden gidiyor

“TOKİ 2B’ye kondu”

TOKİ, vatandaşın yıllardır tapu beklediği binlerce dönüm 2B arazisine ‘Proje üreteceğim’ diyerek el koydu. Yuvalıdere, Evrenköy ve Uzunkum’daki emsalsiz arazilere TOKİ’nin uydu kent ve konutları yükselecek.

YENİSAKARYA

“Cumartesi formülü”

İlköğretimde seçmeli dersler nedeniyle giriş çıkış saatlerinde yaşanan kargaşanın, kısa sürede çözümünün bu derslerin cumartesi gününe alınmasıyla mümkün olabileceği belirtildi.

02.11.2012 MA