Yerel Basında Bugün (02.06.2012)

Yerel Basında Bugün (02.06.2012)
02.06.2012
443
A+
A-

02.06.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Cumhurbaşkanı Gül Sapanca’da”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sapanca ve Bolu’da iki günlük çalışma programı için eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte ilimize geldi.

ADAPOSTASI

İl Genel Meclisi Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesine pansiyon yapılması için Valiye yetki verdi

“Valiye 1 milyonluk borç yetkisi”

Sakarya İl Genel Meclisi’nde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesine pansiyon yapılması için Vali Mustafa Büyük’e İller Bankasından 1 milyon 50 bin TL borçlanması için yetki verdi.

ANADOLU

Melen Suyu Projesi Sakarya’nın 3 ilçesinde 21 köyü canından bezdirdi”

Tamamlanmak üzere olan ve 2045 yılına kadar İstanbul’un içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Melen Suyu Projesi Sakarya’nın 3 ilçesinde 21 köyü canından bezdirdi.

BİZİMSAKARYA

“Kota Bakanlar Kurulu’na geliyor”

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Şeker Fabrikası’nın pancar kotasının artırılması için Bakan Eker ile ikinci kez görüştü. Eker, konuyu Bakanlar Kurulu toplantısında Başbakan’a iletecek.

SAKARYAHALK

“Köylüler isyanda”

Tamamlanmak üzere olan ve 2045 yılına kadar İstanbul’un içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Melen Suyu Projesi Sakarya’nın 3 ilçesinde 21 köyü canından bezdirdi. Karasu, Kocaali ve Kaynarca’da hattın geçtiği 21 köyde tarım arazileri, köy yolları ve içme suyu hatları zarar gördü. Yüklenici firmanın ise hiçbir zararı karşılamadığı gibi çevreye de zarar verdiği iddia edildi. Yaşanan sıkıntılar ve köylülerin şikâyetleri İl Genel Meclisi’ne taşınınca yerinde inceleme ve araştırma yapılması için Köylere Hizmet Götürme Komisyonu’na havale edildi.

YENİGÜN

Bakanlığın ‘Kampüs Okul Projesi’ için, Valilik harekete geçti

“Okullar merkez dışına!”

Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Türkiye genelinde başlattığı proje kapsamında, Sakarya’da 3 ayrı yerde okul kampüsü kurulması planlanıyor.

YENİHABER

Sakarya’yı sarsan olayla ilgili bilgi verilmiyor

“Gizlenen ayıp!”

Sakarya gündemi, önceki gün 15 yaşında bir lise öğrencisine cinsel istismarda bulunulduğu gerekçesiyle 14’ü öğrenci 2 kişinin gözaltına alınmasıyla sarsıldı. Soruşturma büyük gizlilik altında yürütüldü.

YENİSAKARYA

“Erenler’de zor seçim”

Yerel seçimler öncesinde Erenler’de yarış kızıştı. Partisinden vize bekleyen Başkan Cavit Öztürk’ü yarışta güçlü adaylar bekliyor.


443 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.