Gök Gürültülü

Yerel Basında Bugün (02.04.2013)

02.04.2013

02.04.2013 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Adapazarı İlçe Belediyesi Nisan ayı oturumu hareketli geçti

“Meclis’te düğün hediyesi tartışması

“Adapazarı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı oldukça hareketli geçti ve önemli soruların belediye başkanına sorulduğu bir oturum oldu

ADAPOSTASI

Baro, adliye binasının yetersizliğinden şikayetçi

“Yeni Adliye acil ihtiyaç”

Sakarya Baro Başkanı recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Adliyesinin fiziki olarak yetersiz kaldığını ifade ederek, “Duruşma salonunda mağdur ile hükümlü arasında çok az bir mesafe var. Çok şükür şu zamana kadar ciddi bir olay çıkmadı” dedi.

BİZİMSAKARYA

Siyaset kızışıyor. AK parti il CHP arasında oy hesabı tartışması başladı

“Yüzde 70 oy tahmini CHP’yi fena kızdırdı”

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un “Seçimlerde hedefimiz yüzde 70” şeklindeki açıklaması CHP il Başkanı Ecevit Keleş’i kızdırdı. Keleş; “Yalan konuşuyorlar” dedi.

SAKARYAHALK

“Konutlar yükseliyor”

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğince Korucuk’ta orta hasarlı bina sahiplerine yönelik yapılmaya başlanan 466 konutun inşaatı hızla devam ediyor

YENİGÜN

Toyota işçisi kıymete binince, sendikalar reklama başladı

“Yok artık!”

Toyota otomobil fabrikasında çalışan işçileri üye yapmak üzere harekete geçen iki sendika arasındaki mücadele sürerken, Hak-İş’e bağlı Çelik-İş Sendikası’nın işçiyi etkilemek için billboardlara verdiği tanıtım reklamı, “Yok artık!” dedirtti.

YENİHABER

Deprem yadigarı prefabrik okullardan kurtulamadık

“14 yıllık ayıp!”

17 Ağustos 1999 Depremi’nin ardından okul ihtiyacını karşılamak amacıyla geçici olarak yapılan prefabrik okul binaları kalıcı oldu. Kullanım ömrü dolan prefabrik okulların yerlerine kalıcı bina şart.

YENİSAKARYA

“Bize acilen Adliye lazım”

Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, “Mevcut Adliye binası ihtiyaca cevap veremiyor. 40 dönüm arazi üzerinde kurulacak bir adliye binasına acil ihtiyaç var” dedi.

02.04.2013 – A.T.