Yerel Basında Bugün (02.04.2012)

Yerel Basında Bugün (02.04.2012)
02.04.2012
540
A+
A-

02.04.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sapanca’ya 3 yeni lüks otel yapılıyor”

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, 3 otelin daha yapılacağı müjdesini vererek ‘Şu an da 2 büyük otelimiz var. Bu sayı 5 olduğu zaman bölgede bir turizm destinasyonu olacak’ dedi.

ADAPOSTASI

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, hem 3 yılı değerlendirdi hem de iddiaları yanıtladı

“İddialara cevap verdi”

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, dün makamında düzenlediği basın toplantısında 3 yıllık icraatlarını değerlendirdi. Başkan Soğuk, ayrıca MHP Ferizli İlçe Teşkilatı’nın yolsuzluk iddialarına cevap verdi.

ANADOLU

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, makamında düzenlediği toplantı ile üç yıllık icraatlarını değerlendirdi

“Soğuk: Muhalefet önyargılı yaklaşıyor”

MHP’li Meclis üyelerinin hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili olarak Soğuk, ‘Ferizli’ye hastane kazandırılmasını bile karşı çıkan muhalefet her konuya önyargılı yaklaşıyor. Mecliste tartışılması gereken konularda hem savcılar hem de gardiyanlar’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Şeker’i karıştıran iddialar”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde Denetim Kurulu Asil Üyeliğine aday Nuri Akyel, Şeker Fabrikasının devriyle ile ilgili haberlerin sipariş olduğunu iddia etti. Akyel, ‘Fabrika için İstanbullu bir iş adamına söz verildi’ dedi.

SAKARYAHALK

“SATSO’da sular ısınıyor”

Oda ve borsalarda bu yıl bir ilk yaşanacak. Üst üste 2 dönem başkanlık yapanlar tekrar aday olamayacağı için 365 başkanın yüzde 90’ı değişecek.

YENİGÜN

SATSO eski Başkanı Hacıeyüpoğlu’ndan TİGEM için öneri

“Şirket güçlü olsun”

SATSO’nun eski Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu (Öztürk), Sakarya için yapılacak yatırımlarda birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini belirterek, ‘TİGEM içinde, güçlü konsorsiyum ile oluşturulacak şirketle ihaleye girilmeli’ dedi.

YENİHABER

MHP’nin 300bin TL’lik usulsüzlük yapıldığı iddiasına Başkan Soğuk yanıt verdi

“Yolsuzluk iddialarına cevap”

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, MHP İlçe Başkanı İsmail Apti’nin yolsuzluk iddialarına cevap verdi. Soğuk,  ‘Yaptığımız işler ortada. MHP’nin mecliste hesap sormayıp olay dışarı taşıması etik olmadı’dedi.

YENİSAKARYA

“Dönüşüm atışması”

Hendek’te Belediye Başkanı Ali İnci, MHP İlçe Başkanı Av. Levent Bülbül’ü dava almak için vatandaşı kışkırtmakla suçladı. Bülbül’de, ‘Dilekçelerden para almayacağım, İnci Grubu da dönüşüm projesinden iş almasın’ dedi.

02/04/2012 MA

 
540 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.