Yerel Basında Bugün (02.03.2012)

Yerel Basında Bugün (02.03.2012)
02.03.2012
451
A+
A-

02.03.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Altyapı ve kanalizasyonun olmadığı evlerde kış şartları ağır geçiyor

“Prefabrikte oturanlar acil yardım bekliyor!”

Soğuk kış şartlarında harabeye dönmüş prefabriklerde yaşamak zorunda kalan depremzedeler yokluktan, boşalan prefabriklerin malzemelerini yakarak ısınıyor.

ADAPOSTASI

TOKİ’ nin yoksular için yaptığı konutlar bir bir iade ediliyor

“Fakirliğin gözü kör olsun”

Fakir-fukara aylık 100 TL geri ödemesi olan ve 25 yıl vadeye yayılan borçları ödemeyi göze alamadı. Sakarya’da TOKİ’den konut alan 27 vatandaş konutunu iade etti.

ANADOLU

“Sangarius meclise geliyor”

Şubat ayında yapılan Adapazarı Meclis toplantısında muhalefetin toplantıyı terk etmesiyle sonuçlanan süreçte, satışı gündemden çıkarılan Sangarius’ un satışına ilişkin karar 5 Mart Pazartesi günü yapılacak olan meclis toplantısında yeniden görüşülecek.

BİZİM SAKARYA

ORC Araştırma Şirketinin kamuoyu araştırması Sakarya’da siyasi haritanın değiştiğini gösterdi

“Bugün seçim olsa!”

ORC Araştırma Şirketinin 22-27 Şubat tarihleri arasında 16 Büyükşehir ve bağlı ilçelerde yaptığı kamuoyu anketi sonuçlandı. Sonuçlara göre Adalet ve Kalkınma Partisi ülke genelinde merkez parti konumunu daha da güçlendirdi, ancak Sakarya’da düşüş gösterdi.

SAKARYAHALK

“Gündemdeki konu yine TÜVASAŞ’ tı”

Bir süredir Ferizli ilçesine taşınması konusu tartışılan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş’nin (TÜVASAŞ) Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’u ziyaret etti. Başkan Soğuk ile Ertiryaki’nin gündeminde yine fabrikanın taşınması vardı.

YENİGÜN

Sakarya’da dilden dile bu senaryo konuşuluyor

“Şeker’e el koyma planı!”

Senaryoya göre, Adapazarı Şeker Fabrikası’na alacaklarına karşılık el koymaya hazırlananlar, fabrikanın kotasının yükseltilerek değerinin artmasını istemiyorlar.

YENİHABER

İlçe olmak için hazırlanan geniş kapsamlı rapor yarın milletvekillerine de sunacak

“Yenikent ‘yasa’ bekliyor”

Yeni Büyükşehir yasası ile ilçe olmak isteyen Yenikentlilerin gözü kulağı Ankara’da. İlçe hazırlıklarını ayrıntılı raporla tamamlayan Yenikent Derneği, ‘50bini geçen nüfusumuzla atık ilçe olma zamanı geldi” dedi.

YENİSAKARYA

“Katlı esnafı AVM  istiyor”

Katlı Pazaryeri Yönetim Kurul Başkanı İsmet Karapınar, pazaryerinin bulunduğu alana TOKİ tarafından modern bir alışveriş merkezi yapılmasını istediklerini söyledi

02/03/2012 MA

 
451 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.