Yerel Basında Bugün (02 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (02 Ekim 2011)
03.10.2011
437
A+
A-

 

02 Ekim 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Hacı adayları kutsal yolda!”

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Organizasyonu ile Hac ibadetini yerine getirecek olan 182 Sakaryalı Hacı adayı Mithatpaşa Ulu Camii önünden Sabiha Gökçen Havaalanına dualar eşliğinde uğurlandı.

ADAPOSTASI

“SAÜ Kurucuları bir arada”

Sakarya Üniversitesi 2011- 2012 eğitim- öğretim yılı akademik açılış töreni, üniversitenin kurulmasında büyük rol oynayan akademisyenleri bir araya getirdi.

ANADOLU

“SAÜ’ nün kurucuları Akademik Açılış Töreni’ nde buluştu.”

Sakarya Üniversitesi 2011- 2012 Eğitim- Öğretim Yılı Açılış Töreni, üniversitenin kurulmasında büyük rol oynayan akademisyenleri bir araya getirdi.

BİZİMSAKARYA

Elektrik ve doğalgaz zamı bel bükecek.

“Zam yağmuru”

Çalışanların maaşlarına yüzde 4-5 oranında zamların yapıldığı bir dönemde elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar, tüketiciyi vurdu.

SAKARYAHALK

“Hacı adaylarımızı dualarla uğurladık”

Diyanet işleri Başkanlığı’nın Organizasyonu ile Haz ibadetini yerine getirecek olan 182 hacı adayı Mithatpaşa Ulu Camii önünden Sabiha Gökçen Havaalanına gözyaşlarıyla beraber edilen dualarla uğurlandı.

YENİHABER

Chp ilçe başkanlarından açıklama:

“Gündemde kongre yok”

Eski il başkanı Şaban Koludra’nın olağanüstü kongre için girişim başlatmasın Chp’yi hareketlendirdi.İlçe başkanları ortak çalışma yaparak, “gündemde kongre yok” dedi.

YENİGÜN

Son il kongresinde,çift liste sonrası yaşananlar tecrübe kazandırdı

“Ak parti ‘tek’ gidiyor”

Ak parti ilçe kongreleri süreci başladı.Bu kez bir önceki kongredeki parti içi çekişmeden eser yok.İl kongresine tek liste ile gidilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

YENİSAKARYA

“Ciddiye almıyorum”

Chp’de Koludra’nın başlattığı muhalefet hareketine karşılık ilçe başkanları yayınladıkları mesajla İl Başkanı Erdem’e destek verdi.Erdem ise “ben bu tarz kongre taleplerini ciddiye almıyorum” dedi.

 
437 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.