Yerel Basında Bugün (01.11.2012)

Yerel Basında Bugün (01.11.2012)
01.11.2012
583
A+
A-

01.11.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Halit Evin’e şike fezlekesi şoku!”

Dün gece yayınlanan Kanal D’nin haberine göre Metro Turizm’in sahibi olan Galip Öztürk’ün yargılandığı çete davasından ayrı olarak ele alınan şike fezlekesinde Sakaryaspor eski başkanlarından Halit Evin’in de adının geçmesi şok etkisi yarattı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

SGK Sakarya’da 3,5 milyon TL’lik alacağını tahsil etmek için takibe başladı

“E-haciz gerginliği”

Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu alacaklısını tahsil etmek için harekete geçerek dün esnaf odaları ile görüştü, sırada belediyeler var.

ADAPOSTASI

“Orta hasarlı binalar yeniden incelensin”

Sakarya’da bulunan orta hasarlı bina sahipleri binalarının sağlamlık durumlarının yeniden incelenmesini istiyor. Vatandaşlar yapıların incelemenin ardından da hasarlı çıkması durumunda yıkılması çağrısını yaparken; bu sayede mağduriyetlerinin önüne geçileceğini vurguluyor.

BİZİMSAKARYA

“Prim borcuna ek süre”

6111 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’ ve ‘Diğer Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde değişiklik yapılması Hakkında Kanun’ gereğince yeniden yapılandırılan işveren primlerinin tahsilat süresi, 7 Kasım Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

SAKARYAHALK

“3,5 minyon TL takip altında”

İlimizdeki esnaf, sanatkâr, büyük işletmeler ve belediyeler de dâhil tüm kurumların borçları mercek altına alınıyor. SHK’ya borcu bulunan süresi 2 Kasım itibariyle bitiyor. SESOB ve SMMMO ise hacizde acelecilik olduğu gerekçesiyle genelgeye tepki gösterdi.

YENİGÜN

Trafik Kontrol Merkezi, 24 saat boyunca kavşakları inceleyecek

“Trafiğe akıllı sistem!”

Büyükşehir Belediyesi, Trafik Kontrol Merkezi çalışmaları kapsamında kavşaklara kameralar monte etmeye başladı. Kasım ayında devreye girecek sistem ile birlikte, artık ulaşım ‘Akıllı sistem’ ile yönetilecek.

YENİHABER

‘Banka pancar üreticisine yasaya aykırı belge imzalatıyor’ iddiası

“Bu nasıl İş!”

Bank Asya’nın, alacaklı pancar üreticisine ‘ibraname’ adı altında bazı bölümleri boş belge imzalatması ‘Bu işlem yasal mı?’ tartışması başlattı. Ziraat Odası ve APEK’ten açıklama geldi.

YENİSAKARYA

“Sabahtan yatsıya eğitim!”

Eğitimde 4+4+4 sisteminin neden olduğu kargaşa giderilemedi. Derslik sıkıntısına seçmeli derslerin neden olduğu giriş-çıkış saatlerindeki düzensizliğin eklenmesi velileri ve servisçileri çileden çıkardı.

01.11.2012 MA

 
583 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.