Yerel Basında Bugün (01.06.2013)

01.06.2013

01.06.2013 Cumartesi  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Yatalak hastaların kullandığı bezler reçeteye 120 adet yazılmasına karşın, bazı medikallerin 60 adetini verdiği iddia ediliyor

“Reçetede bez kurnazlığı”

ADAPOSTASI

SEDAŞ Türkiye’de bir ilke imza atarak taşeron çalıştırmayacak

“954 işçi kadrolu oldu”

BİZİMSAKARYA

SEDAŞ, çalışma hayatında örnek alınacak bir sözleşmeye imza attı

“954 taşeron işçi kadroya alındı!”

TES-İŞ ile imzalanan toplu iş sözleşmesiyle yüklenici firmalardan alınan hizmetler artık SEDAŞ bünyesinde yapılacak. Bu kapsamda 954 taşeron işçisi de kadroya alındı.

SAKARYAHALK

“Taşerondan kadroya”

SEDAŞ ile TES İş Sendikası arasında yürütülen 4 ili ve toplamda 480 çalışanı ilgilendiren tolu iş sözleşmesinde işçilere iki yıl için yüzde 8.54 zam yapıldı. Ayrıca işletmede çalışan 954 taşeron işçi kadroya alındı.

YENİGÜN

Yerel seçimlere bir yıl kala, vatandaşın düşüncesi öneme bindi

“Anket ne derse o!”

YENİHABER

4 Yıldır derdini anlatamayınca poşu taktı

“Muhtar isyan etti”

Hızırtepe Mahalle Muhtarı Bedri Arslan 4 yıl önce yanan ve 2 öğrencini yanarak can verdiği kız yurdunun yerine okul yapılması için yaptığı girişimler sonuçsuz kalınca poşu takarak isyan etti

YENİSAKARYA

“Parkomat direnişi”

Ankara Caddesinden başladı

Ankara Caddesi esnafı dün parkomat görevlilerine karşı direnişe geçti. Dükkanlarının önüne park eden araçlar yüzünden mal indiremediklerinden şikayet eden esnafın tepkisi dinmedi. Parkomat görevlileri geri çekildi.

01.06.2013- A.T.