Yerel Basında Bugün (01.06.2012)

Yerel Basında Bugün (01.06.2012)
01.06.2012
595
A+
A-

01.06.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toçoğlu: Metrobüsler kiralık olarak alınacak”

Metrobüslerin tanesinin normal şartlarda 2,5-3 milyon Euro’ya mal olduğunu söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu: ‘Biz metrobüsleri kiralama sistemiyle alacağız. Bu yolla maliyetler düşmüş olacak’ dedi

ADAPOSTASI

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün kürtaj tartışmaları ile ilgili açıklamaları şaşırttı!…

“Yok artık!”

Kürtaj tartışmalarında en sert giren isim Ak Parti Sakarya milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün oldu.

ANADOLU

“Gar Meydanı ‘Taş yığını’na döndü!”

SATSO Meclis Üyesi Bülent Yılmaz, Gar Meydanı düzenleme çalışmaları ile ilgili eleştirilerde bulundu.

BİZİMSAKARYA

“Herkese ‘0’ tolerans”

Ticari tarihi ile adını ‘Esnaf Kenti Adapazarı’ olarak duyuran şehrimizde kaldırım işgaliyesinde uygulanan çifte standart eleştiri konusu oldu. Küçük esnafa sıfır tolerans uygulayan zabıta ekipleri, kaldırım işgali yapan büyük sermayeyi es geçti.

SAKARYAHALK

“Gençlerimize neler oluyor?”

Geçtiğimiz ay Karasu’da bir lisede yaşanan olayın benzeri de Adapazarı merkezinde yaşandı. Şehir Merkezinde bir ilköğretim Okulunda okuyan 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla 14’ü çocuk 16 kişi gözaltına alındı. Savcılık soruşturma ile ilgili olarak gizlilik kararı alırken gözaltına alınan gençlerin aileleri adliyede yetkililerden bilgi almaya çalıştı.

YENİGÜN

Toyota Boshoku, ‘Dini inançları nedeniyle kimse işten çıkarılmadı’

“İddialar gerçek dışı”

Sakarya 1. OSB’deki Toyota Boshoku Fabrikası, eski genel müdürün dini inançları nedeniyle işten çıkarıldığına yönelik gündeme gelen iddialar üzerine, ‘iddialar gerçeğe aykırı ve insafsızdır’ açıklaması yaptı.

YENİHABER

Öğrenciye cinsel istismar iddiasıyla 16 kişi gözaltına alındı

“Okulda rezalet”

Adapazarı’ndaki bir ilköğretim okulunda öğrenciye cinsel istismar iddiasıyla 14’üçocuk 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında güvenlikle ilgili bir kamu görevlisi de var.

YENİSAKARYA

“Tarihi kongre”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 11 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’nda yönetim, çiftçiden fabrika hisselerinin devri ve ortak alma yetkisi isteyecek.

01.06.2012 MA

 
595 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.