Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu

Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu
06.06.2013
567
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde 7-9 Haziran 2013 tarihleri arasında ‘Uluslararası Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu’ düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi ile Akademik Platform tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan ‘Uluslararası Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu’ (ISITES) 7-9 Haziran 2013 günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Uluslararası düzeyde mühendislik ve temel bilimler üzerinde akademik çalışmalar yapmakta olan bilim insanlarını bir araya getirerek bilgi, birikim ve çalışma metotları hakkında karşılıklı paylaşımlarda bulunmalarını sağlamayı hedefleyen sempozyuma, 22 farklı ülkeden ve 81 ayrı üniversiteden akademisyenlerin katılacağı sempozyumda 155 adet bilimsel makale sunulacak.

Sempozyumda; Çağrılı konuşmacılardan, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, saat 10.30’da “Bilim, Teknoloji ve Mühendislik” ve saat 14.30’da Prof. Dr. Saadettin Ökten de  “Medeniyet ve Teknoloji” başlıklı konuşmasını katılımcılarla paylaşacak.

06/06/2013 – YC


567 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.