Yeni Asya (31.10.2012) : Sakarya’da Afet Konferansı Düzenlenecek

31.10.2012

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, ‘Herkes İçin Sağlık’ projesi kapsamında ‘Afet, Afete Hazırlık ve Afette İlk Yardım’ konulu konferans düzenleyecek. 13 Kasım Salı günü saat 14. 00’da Adapazarı Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Kliniği Klinik Şefi Prof. Dr. Yusuf Yürümez, Yrd. Doç. Dr. Murat Yücel, Uzman Dr. Şebnem Kılıç ve Uzman Dr. Egemen Küçük katılacak.

Yeni Asya Gazetesi – 31 Ekim 2012