YDYO Yıl Sonu Akademik Toplantısı Gerçekleşti

YDYO Yıl Sonu Akademik Toplantısı Gerçekleşti
01.07.2022
1.115
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Yıl sonu değerlendirmelerinin yapıldığı toplantı, Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şaban Köktürk, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Halil İbrahim Gündüz, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nail Abalı ile yüksekokul akademik ve idari personeli katıldı.

Konuşmasına gündemden bahsederek başlayan Müdür Doç. Dr. Şaban Köktürk, toplantıda 2021-2022 öğretim yılında gerçekleştirilen akademik, kültürel ve sosyal faaliyetler ile akademik ve idari personelle ilgili gelişmeler hakkında bilgi paylaştı; yıl içerisinde yapılan faaliyetleri özetledi.

Akademik kurul toplantısında, TOEFL IBT Sınav Merkezinin yanı sıra, uzaktan ve yüz yüze gerçekleştirilen SAÜSEM Genel İngilizce kursları ve Yabancı Diller Yüksekokulunun yaygın eğitim kapsamındaki tanıtım etkinlikleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, akademik personelin eğitim-öğretim süreçleri ile YDYO bünyesindeki faaliyetlere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Salgın sürecindeki değişikliklere hızlıca uyum sağladıkları ifade edilen öğretim elemanlarına yıl boyunca gösterdikleri performans ve katkılarından dolayı teşekkür eden Müdür Doç. Dr. Şaban Köktürk, sözlerine 2022-2023 eğitim öğretim yılı için planlanan etkinlikler ile devam etti. Doç. Dr. Köktürk, yaz dönemi ve yeni akademik yıl ile ilgili dilek ve temennilerde bulundu.

 


1.115 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.