Yarının Liderleri Projesi

Yarının Liderleri Projesi
22.02.2013
1.047
A+
A-

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ‘Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından yürütülen, ‘Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Türkiye Öğrenci Konseyi,  ‘Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında 20’den fazla üniversiteden mülakatlar sonucunda belirlenen 800’e yakın öğrencinin katılacağı ‘Yarının Liderleri Sömestr Kampı’ düzenliyor.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Antalya Simena Otel ve Grand Haber Otel’de 21-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek kampta, “Lider-Yarının Liderleri Buluşmaları” kapsamında tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından yürütülen, Başbakanlık, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu tarafından desteklenen Yarının Liderleri Projesi, geleceğin özlenen ve beklenen gençliğini oluşturmayı amaçlıyor. Yarının Liderleri Projesi sayesinde önünde çok büyük hedefleri olan ülkemizin, arzulanan seviyeye gelebilmesi adına gerekli olan liderlerin teorik, pratik ve manevi anlamda yetiştirilmesi hedefleniyor.

Yarının Liderleri Projesi, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan koordinatörlüğünde yürütüldü. Proje kapsamında Sakarya Üniversitesi Mühendislik ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden 7, Fen-Edebiyat Fakültesinden 13, İşletme Fakültesinden 5, İlahiyat Fakültesinen 3 ve Sağlık Yüksek Okulundan 1 olmak üzere toplam 36 öğrenci seçildi. Proje kapsamında seçilen farklı bölümlerden, farklı altyapılara sahip öğrenciler 11 haftalık disiplinler arası bir eğitim aldılar. Proje dahilinde öğrenciler Ankara’yı gezme fırsatı bulurken, burada milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’dan seminer aldılar.

22/02/2013 – HM

 
1.047 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.