Yapı İşleri’nde Yangın Tatbikatı

21.01.2016

Sakarya Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yangın tatbikatı düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personellerine yönelik olarak düzenlenen yangın tatbikatı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkililerinin katılımı ile 21 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Yangın ve türleri hakkında bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, yangın anında neler yapılması gerektiği, yangın tüplerinin kullanımını ve yangın sonrası yapılması gerekenler konusunda çeşitli bilgiler verdi.

Sorunsuzca gerçekleştirilen tatbikatın neticesinde, tahliye zamanı 1 dakika 09 saniye olarak kayıt edildi.

21.01.2016 – YC