Gök Gürültülü

Yalıtım Hakkında Yeni Teknolojiler

27.02.2013

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Yalıtım Hakkında Yeni Teknolojiler’ isimli etkinlik SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen  ‘Yalıtım Hakkında Yeni Teknolojiler’ isimli etkinliğe Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Malzemeleri Şube Müdürlüğü Makine Mühendisi Şerif Kurt konuşmacı olarak katıldı.

Enerji verimliliği ve yalıtım konularının ele alındığı etkinliğe İnşaat  Mühendisliği  Bölümü , Makine Mühendisliği  Bölümü , Metalürji Mühendisliği  Bölümü  öğrenci ve öğretim üyelerinin  katıldı.

Enerji Verimliliği,  binalardaki  yalıtım, yalıtımda kullanılan malzemelerin doğru seçimi  konularındaki son yönetmelikler,  uygulama kuralları ve cezai yaptırımlar konuları hakkında çeşitli bilgiler veren Şerif Kurt, toplantının sonrasında öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından yöneltilen soruları cevaplandırdı.

27/02/2013 – YC