Dijital Öğrenme Platformu Semineri Gerçekleşti

27.09.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 16 Eylül tarihinde ‘Dijital Öğrenme Platformu’ konulu seminer gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Halil İbrahim Gündüz ve Öğr. Gör. Dr. Kenan Yerli ile yüksekokul öğretim görevlilerinin hazır bulunduğu seminere İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncer CAN ve İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi Öğretim Görevlisi Nedim TAŞ konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Sakarya Üniversitesi ortak zorunlu yabancı dil derslerinde kullanılacak interaktif dijital öğrenme platformu hakkında bilgi verildi.  Öğretim görevlileri ile konuşmacılar dijital öğrenme platformu hakkında fikir alışverişinde bulundu.