Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı

Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı
27.09.2023
19.250
A+
A-

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Döneminin başlamasına sayılı günler kala öğrencilere yönelik bilgi paylaşımları yapılmaya devam ediliyor.

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda, eğitime yeni başlayacak öğrencilere yönelik olarak oryantasyon programı düzenledi. Sakarya Üniversitesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nun faaliyetlerinin detaylı bir şekilde anlatıldığı oryantasyon programında öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı.

Oryantasyon programda, bilgi birikimlerinin öğrencilere aktarılması hususunda çok heyecanlı olduklarını belirten Yabancı Diller Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Halil İbrahim Gündüz şunları söyledi: “İngilizce ile mutlaka ders içinde ve ders dışında etkileşim içerisinde olmalıyız. İngilizce dili günlük yaşamımızın bir parçası haline gelmeli, film ya da dizi izlerken dahi İngilizce olarak seyrediyor olmalıyız. Günlük hayatımızın bir bölümünü sosyal medyada harcarken, bu durumu kendi amaçlarınıza hizmet eder hale dönüştürmenizi tavsiye ediyorum. Akıllı telefonlarımızda dil geliştirici birçok uygulama var bu programlardan faydalanabilirsiniz. SAÜ ailesi olarak sizlere eğitim verebilmek için yeterli donanıma sahibiz. İngilizceyi en iyi şekilde öğrenmeniz için sizin çabanız ve isteğiniz çok önemli. Üniversiteyi kazanan tüm öğrencilere hoş geldiniz diyorum ve başarılı bir eğitim öğretim hayatı geçirmenizi diliyorum.”

 

 


19.250 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.