Yabancı Dil ve Kültürü Topluluğundan Konuşma Etkinlikleri

21.11.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Yabancı Dil ve Kültürü Topluluğu tarafından öğrencilerin yabancı dillerini geliştirmesini amaçlayan “Konuşma Etkinlikleri” düzenlendi.

Yabancı Dil ve Kültürü Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Ulvican Yazar, bu etkinlikler sayesinde öğrencilerin yabancı dillerini geliştirdiklerini vurgulayarak topluluk üyelerinin farklı ülkelerden gelen öğrencilerle sosyalleşip farklı kültürler tanıyabileceklerine değindi.

Dr. Ulvican Yazar, bir sonraki topluluk buluşmasında sanat, bilim, müzik ve güncel konular içerisinden seçilen bir başlıkla ilgili konuşulacağını, bu sayede katılımcı öğrencilerin konuşma yetilerini geliştireceklerini ifade etti. Dr. Yazar, konuşmada doğru telaffuzun önemi, dil öğrenme sürecinde teknolojik araçların kullanımı gibi konularda da konferanslar verileceğini söyledi.