Vizyoner Genç KÖK Projesi Başvuruları Devam Ediyor

Vizyoner Genç KÖK Projesi Başvuruları Devam Ediyor
22.09.2021
1.428
A+
A-

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın başlattığı “Vizyoner Genç KÖK Programı” başvuruları 26 Eylül 2021 tarihine kadar devam ediyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın “Vizyoner Genç KÖK Programı”, Savunma Sanayii’nin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağına; donanım ve öz güvenli, sorumluluk alan, inisiyatif kullanan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

KÖK Programı, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı himayesi altında; Savunma Sanayii Akademi ile TR Eğitim ve Teknoloji A.Ş. koordinasyonunda; ASELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), ROKETSAN, HAVELSAN ve Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. (STM)’nin katkılarıyla yürütülüyor.

Kişisel gelişim, öğrenciyken öğrenme ve kariyer alanlarını bünyesinde toplayan ‘Vizyoner Genç KÖK Programı’ ile amaç; üniversite öğrencilerini, okulun ilk yıllarından itibaren gelecekte çalışacağı iş ortamına hazırlamak; bir yandan savunma sanayine yetişmiş insan kaynağı sağlarken, bir diğer yandan da öğrencilerin mezun olduktan sonra yaşayacağı kararsızlık ya da yanlış iş seçiminden kaynaklı zaman kaybını ortadan kaldırmaktır.

Başvurular, 26 Eylül 2021 Cuma günü sona erecek. Programa kabul edilen adayların ilanının ardından, sponsor firmalar tarafından atanan 50 usta, programa kabul edilen 50 çırak ile eşleştirilecek.

KÖK’e başvurularınızı vizyonergenc.com adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Bilgi için:vizyonergenc.com / iletisim@vizyonergenc.com
1.428 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.