Gök Gürültülü

Uyuşturucu İle Mücadeleye Dikkat Çekecekler

20.12.2016

Şehrimizin bürokrat ve ileri gelenleri ve şöhretli futbolcuların katılacağı halı saha futbol maçıyla, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekilecek..

Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek dostluk maçıyla, uyuşturucuyla mücadele konusunda mesajlar verilmesi amaçlanıyor.

Bu amaçla gerçekleştirilen toplantıda Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakaryaspor antrenörü Tuncay Şanlı ve  Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz bir araya geldi..

20/12/2016 /