Üniversitemizin İSG Faaliyetleri Konuşuldu

09.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu başkanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Üniversitemizin İSG hizmetlerinin planlanması, uygulanması, izlenmesi ve denetlenmesi hakkında bilgi aktarımının gerçekleştiği toplantıda İSG Koordinatörü Abdullah Balaban üniversitemizin İş Sağlığı ve Güvenliği faaliyetleri ile 2023 yılı için planlanan faaliyetlere ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

İSG Koordinatörlüğünün hizmetleri kapsamında acil durum hazırlıkları, çalışanların eğitimi, risk analizleri, çalışanların sağlık gözetimi ve İSG Kurul çalışmaları gibi hizmet uygulamalarının da konuşulduğu toplantı gündem hakkındaki görüşlerin belirtilmesinin ardından sona erdi.