Üniversitelilerden Sosyal Sorumluluk Projesi

17.12.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından “Bizler İçin Bir Fırça da Siz Tutar Mısınız” isimli bir sosyal sorumluluk projesi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından Akyazı Uzunçınar İlkokulu’nda düzenlenen sosyal sorumluluk projesi 14 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirildi. Topluluk öğrencileri, SAÜ Esentepe Kampüsü helikopter pist alanından hareket eden otobüs ile Akyazı’ya giderek, Uzunçınar İlkokulu’nda minik öğrencilerle bir araya geldi.

SAÜ’lü öğrenciler, proje kapsamında çocuklara boyama teknikleri göstererek birlikte resim yaptı. Çocukların oyunlarına eşlik eden 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu öğrencileri günün sonunda, beraberinde getirdikleri hediyeleri de çocuklara verdi.

Uzunçınar İlkokulu öğrencileri, etkinlikten dolayı duyduğu sevinç ve mutluluklarını SAÜ’lü öğrenciler ile paylaştı.

17.12.2015 – EU