Uluslararası Ofiste Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

08.11.2022

Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) eğitim stratejilerini uluslararası boyuta taşımak için Uluslararası Ofiste yürütülmesi planlanan çalışmaların değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al öncülüğünde yapılan toplantıya, Uluslararası Ofis ve Araştırma Dekanlığı Koordinatörleri ile proje uzmanları katılım sağladı. Toplantıda üniversitemizin uluslararası hibe programları başvuruları hakkında fikir alışverişleri yapıldı. Sakarya Üniversitesi olarak yükseköğretimin kalitesini artırmak, araştırma ve yenilik ortamıyla bağlantısını sağlamak, topluma ve ekonomiye erişimini güçlendirmek için temel itici güç olmayı hedeflediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hamza Al çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.