Uluslararası Gençlik Sempozyumu Gençleri Buluşturacak

Uluslararası Gençlik Sempozyumu Gençleri Buluşturacak
14.10.2022
584
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile uluslararası bir gençlik sempozyumu düzenleyecek. Katar Üniversitesi iş birliği ile yapılan ve iki gün sürecek sempozyumun açılışı bugün saat 15.00’da gerçekleştirilecek.

Uluslararası Gençlik Araştırmaları Sempozyumu 2022, 14-15 Ekim 2022’de Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Katar Üniversitesi ve Eksen Derneği iş birliğiyle Sakarya Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen sempozyum ile gençlik alanındaki çalışmalara ışık tutulması ve bu alandaki çalışmaların zenginleştirilmesi hedefleniyor.

Sempozyumun ev sahipliğini yapan SAÜ GENÇMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah İnce yaptığı açıklamada, “Küresel ölçekte yaşanan salgın tecrübesiyle birlikte her alanda olduğu gibi genç nüfusun beklenti ve sorunlarında da ciddi değişimler yaşandığı gözlemlenmektedir. Dolayısıyla bu değişimlerin tespiti, analizi ve geleceğine yönelik çalışmalar bir kat daha önem kazanmıştır. Öte yandan gençlik dönemini konu edinen nitelikli akademik çalışmaların gerçekleştirilmesi gençliğe yönelik sosyal politikalara sağlıklı bir zemin sunacaktır.” ifadelerini kullandı.

Sempozyum 14 Ekim Cuma günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde 15.00’da açılış oturumu ile başlayacak ve iki gün sürecek.

 

 

 

 

 

 

 
584 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.