Ufuk Avrupa Tanıtım ve İş Birliği Toplantısı

Ufuk Avrupa Tanıtım ve İş Birliği Toplantısı

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Ufuk Avrupa Tanıtım ve İş birliği Toplantısı’, Zagreb Üniversitesi Araştırma Ofisi Müdürü Prof. Dr. Miroslav Rajter’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Araştırma üniversitesi vizyonu doğrultusunda ulusal ve uluslararası iş birliği faaliyetlerini geliştirmeyi hedefleyen Sakarya Üniversitesi, ‘Ufuk Avrupa Tanıtım ve İş birliği Toplantısı’ kapsamında, üniversitemizin öğretim üyelerinin de katılımıyla, Zagreb Üniversitesi, Araştırma Ofisi Müdürü Prof. Dr. Miroslav Rajter ile çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi.

Üniversite olarak Ufuk Avrupa Programı kapsamında önemli uluslararası iş birliği faaliyet ve projeleri gerçekleştiren Prof. Dr. Rajter, Ufuk Avrupa Programı başvuru sürecine ilişkin başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkından katılımcıları bilgilendirdi.

Bilim ve Teknolojide Avrupa İş birliği Kuruluşu (COST) ağlarına dahil olmanın önemli olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Rajter, proje başvuru süreçlerinde ulusal desteklerin de mentörlük açısından başvuru sahiplerine önemli kolaylık sağlayacağını söyledi.


1.122 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.