Ücretsiz Barınma Bursu Duyurusu

24.04.2017

ENKA ÜCRETSİZ BARINMA BAŞVURULARI

İLİMİZDE FAALİYET GÖSTEREN ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. BÜNYESİNDEKİ “ENKA SPOR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI” TARAFINDAN, ÜNİVERSİTEMİZ ESENTEPE KAMPÜS İÇİ ÖĞRENCİ YURTLARIN DA  20 BAYAN 10 ERKEK OLMAK ÜZERE TOPLAM 30 KİŞİYE ÜCRETSİZ BARINMA HİZMETİ VERİLECEKTİR.

BAŞVURULAR; 25.04.2017 – 05.05.2017 TARİHLERİ ARASINDA “SABİS ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ”NDEKİ “ ENKA BARINMA BURSU” BAŞLIĞINDAKİ FORMDAN YAPILACAKTIR.

NOT:

1- BAŞVURULAR SİSTEM TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLEREK BELİRLENEN ADAYLAR 22.05.2017 TARİHİNDE MÜLAKATA ÇAĞIRILACAKTIR.

2- DÖRDÜNCÜ SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ VE ORTALAMASI 2.50’NİN ALTINDA OLANLARIN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.