Türkiye (19.01.2013): İşte En “Sosyal” Üniversiteler

19.01.2013
İşte en ” sosyal ” üniversiteler Sosyal medya istatistiklerini dünyada ve ülkemizde ayrıntılı şekilde inceleyen, socialbakers.com, 2013un ilk ay Facebook ve Twitter istatistiklerini açıkladı. Üye sayısı, sayfaların üyesi, markaların, kurumların üye sayısı, yer bildirimleri, uygulama ve geliştirici kullanım sayılarının gösterildiği raporda, Facebook sayfası hayran sıralamasında Anadolu Üniversitesi 61570 kullanıcı ile birinci, İstanbul Aydın Üniversitesi 45. 153 kişi ile ikinci sırada yer aldı. Bu okulları, 36014 takipçiyle Kadir Has, 35106 takipçiyle Zirve, 24161 takipçiyle Boğaziçi, 22524 takipçiyle Sakarya, 21953 takipçiyle İstanbul Kemerburgaz üniversiteleri takip etti.
Türkiye – 19.01.2013