Türkiye (17.11.2012) : Mavi Kapak Projesine Destek

17.11.2012

Sakarya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Vakfı, Engelliler ve Yardımlaşma Derneği tarafından yürütülen mavi kapak projesine destek vermek üzere kolları sıvadı Konuyla ilgili olarak vakıf ve dernek yöneticileri, Elegant Cafe’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, mavi kapak konusunda üniversite öğrencilerinden yardım beklediklerini söyledi. Dik, “Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım” sloganı ile yürütülen kampanyayı Sakarya’da daha da yaygınlaştırmak istediklerini ifade etti.

Türkiye Gazetesi – 17 Kasım 2012