Sıcak

Türkiye (17.10.2012) : Karadeniz Masada

17.10.2012

Sakarya’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Uluslararası Mavi Karadeniz Kongresi’, Avrupa, Rusya ve Karadeniz’e komşu ve çevre ülkelerden akademisyenlerin katılımıyla Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde başladı. Kongre’de açılış panelinin başkanlığını Sakarya Üniversitesi‘nden Yrd, Doç, Dr. Ali Balcı yaparken, konuşmacılar Almanya’nın Siegen Üniversitesi’ndeıı Prof. Dr. KarlJoscf Koclı, Prof. Dr, Gcrd Morgenthaler ve Prof. Dr. Raphaela Averkorn, Avrupa Birliğinin (AB) Karadeniz ülkeleriyle olan ilişkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Gazetesi – 17 Ekim 2012