Türkiye (16.09.2012) : Sakarya’nın Her Yeri Taranacak!

16.09.2012

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alanların tespiti konusunda Sakarya Üniversitesi‘ne lisans verildi. Sakarya Üniversitesi, Sakarya ve çevresi ile Bakanlığın görevlendirdiği bölgelerde riskli yapı ve alanların tespitini yaparak, bunları bir rapor halinde ilgili kurumlara gönderecek. Bakanlığın çıkardığı yönetmelik hakkında bilgi veren SAÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz, tespit çalışmalarının sadece binalarla sınırlı olmadığını köprü, yol veya bütün bir bölgeyi de kapsadığını söyledi.

Türkiye Gazetesi – 16 Eylül 2012