Türkiye (05.06.2012) : Sakarya Üniversitesi’nden Başkan Dişli’ye Teşekkür

05.06.2012

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin ve Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Sertan Demir Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.  SakaryaÜniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Adapazarı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Kadın ve Müzik Sempozyumu’ konulu seminerde katkısı bulunan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye,  Başkan yardımcıları Rıdvan Özüm ve Rıdvan Sezer ile Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Özkan Gümülcineli’ye teşekkür belgesi verildi.

Türkiye Gazetesi – 05 Haziran 2012