Tuğba Erdoğan Anısına

Tuğba Erdoğan Anısına
30.04.2013
665
A+
A-

Geçtiğimiz Şubat ayında elim bir kazada hayatını kaybeden Sakarya Üniversitesi öğrencisi Tuğba Erdoğan anısına kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Sakarya’da Go-Kart yaparken feci bir kazada hayatını kaybeden, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan’ın anısına gerçekleştiren kan bağışı kampanyasına katılım büyük oldu.

Türk Kızılay’ının 5 doktor 24 hemşireyle, Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğunun da 50 gönüllü öğrenciyle destek verdiği organizasyona öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Merkez Kafeterya’da düzenlenen kampanyada kan bağışı yapacak olanlara öncelikle kan testi yapıldı, tansiyonları ölçüldü. Uygun olan bağışçılardan kan alındı.

Kampanyaya Türk Kızılayı Sakarya Şubesi tarafından davet edilen Tuğba Erdoğan’ın babası Süleyman Erdoğan da katıldı. Kan bağışı yaparak projeye destek veren Süleyman Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Hazırlanan program için Sakarya Üniversitesi’ne, Türk Kızılay’ına ve kan veren herkese çok teşekkür ederim. Buradaki herkes kızımın fotoğrafının basılı olduğu tişörtler giymişler. Allah hepsinden razı olsun. Kanın ne derece önemli olduğunu çok iyi bilirim. Büyük kızımı da lösemiden kaybetmiştik. O dönemde çok kan aramıştım. Çok güzel bir anımız oldu, herkese teşekkür ederim” dedi.

30/04/2013 – ÇP
665 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.