TSE Heyetiyle Bilgi Paylaşımında Bulunuldu

TSE Heyetiyle Bilgi Paylaşımında Bulunuldu
07.11.2016
1.146
A+
A-

TSE Heyetiyle Bilgi Paylaşımında Bulunuldu

Sakarya Üniversitesi, TSE EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Heyetiyle bilgi paylaşımında bulundu.

Sakarya Üniversitesi’nde uygulanan TSE EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde, Sakarya Üniversitesi Genel Sekreterlik, daire başkanlıkları, şube müdürlükleri ve eğitim-öğretim birimlerinin idari birimleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Uzmanları tarafından denetlendi.

Türk Standartları Enstitüsü tarafından düzenli olarak yürütülen ‘Gözetim ve Belge Yenileme tetkikleri kapsamında 2-3 Kasım 2016 tarihleri arasında yürütülen tetkikte denetimlerde bulunan TSE uzmanlarından oluşan ekibe, TS-EN-ISO 9001:2008 KYS kapsamında Sakarya Üniversitesinin örnek uygulamaları ile üniversite bünyesinde geliştirilen Kalite Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS)  ve Stratejik Yönetim Bilgi Sistemi (SYBS) ile ilgili bilgiler de verildi.

Tetkik süresince ayrıca Sakarya Üniversitesinin tetkik çalışmalarının koordinasyonundan sorumlu birimi olan Stratejik Planlama ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü personeli ile TSE uzmanlarından oluşan tetkik ekibi arasında TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve üniversitelerde uygulanmasına ilişkin karşılıklı olarak bilgi paylaşımında bulunuldu.

SAÜ Genel Sekreteri ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Kadir Ardıç Başkanlığında 03 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen kapanış toplantısı ile TSE tarafından gerçekleştirilen Gözetim Tetkiki, başarılı bir şekilde tamamlandı.

07.11.2016 – YC
1.146 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.