Toyota Teknik Gezisi

Toyota Teknik Gezisi
14.11.2013
923
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından, Toyota Boshoku Türkiye’ye Teknik Gezi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Akın Akıncı ve Doç. Dr. S. Cem Okumuş’un önderliğinde, Toyota Boshoku Türkiye (TBT) A.Ş.’ ne teknik gezide bulundular.

Sakarya Üniversitesi tarafından ilk defa gerçekleştirilen gezide Sakarya 1. Organize Sanayisinde bulunan Toyota Boshoku Türkiye A.Ş. 1. ve 2 fabrikaları öğrencilere tanıtıldı. Corolla Verso gibi Toyota marka araçların kapı döşemeleri ve koltuklarının, yarı mamulden ürüne dönüştürüldüğü fabrikalarda hem metal aksamlar hem de polimer esaslı malzemelerin kullanılması öğrencilerden tarafından dikkatle incelendi.

Sakarya Üniversitesi personel ve öğrencilerini misafirperverlikle karşılayan TBT personeli güvenlik, malzemeler ve üretim konularında öğrencileri bilgilendirdiler.

Teknik geziden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Bilgi ve birikimini SAÜ’lü öğrencilerle paylaşan TBT yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.

14/11/2013 – YC


923 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.