Toyota Bilgi İşlem Süreçlerini Tanıttı

21.03.2014

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi tarafından “Toyota Firmasının Bilgi İşlem Süreçlerinin Tanıtımı” isimli bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, konuşmacı olarak Toyota Türkiye Firmasından Kurumsal İletişim Müdür Yrd. Şebnem Erkazancı, Bilgi İşlem Müdürü Oktay Göktaş ile Bilgi İşlem Mühendisi Ufuk Karaağaç katıldı.

Toyota şirketinin üretim sistemi ve uygulamaları hakkında öğrencilere bilgiler veren Kurumsal İletişim Müdür Yrd. Erkazancı, “Hiç problemin olmaması problemin en büyüğüdür. Problemden korkmayın, problemi fırsat olarak görün” dedi.

Toyota iş süreçlerine ilişkin bilgiler veren Bilgi İşlem Müdürü Oktay Göktaş, Öğrencilere yönelik Toyota Sakarya Üniversitesi Yazılım Geliştirme Ofisi’nin de tanıtımını yaptı.

Bilgi İşlem Mühendisi Ufuk Karaağaç ise, konuşmasında öğrenci alım süreçleri ile staj döneminde öğrencilerin izlemesi gereken yol konularında bilgilendirmeler yaptı.

21/03/2013 – ST