Topluluk Öğrencilerimizden A Milli Takımımıza Destek

12.10.2023

Sakarya Üniversitesi’nde topluluk günleri kapsamında stant açan Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor öğrenci toplulukları A Milli futbol takımımıza destek için bir araya geldi.

Trabzonspor topluluğunun temsilcisi Kerimberk Keleş, Galatasaray topluluğunun temsilcisi Bahadır Alacücük, Beşiktaş topluluğunun temsilcisi Ferhat Karadağ ve Fenerbahçe topluluğunun temsilcisi Abdullah Öztürk’ün liderliğinde bir araya gelen topluluk taraftarları üçlük çekerek “Türkiye Türkiye” sloganları ile Hırvatistan maçı öncesi A Milli Futbol takımımıza destek verdiler.

Taraftar çekişmelerini bir tarafa bırakarak A Milli Futbol takımımıza destek veren öğrencilere diğer öğrencilerde eşlik etti ve ortaya gurur verici görüntüler çıktı.