Gök Gürültülü

TÖMER Öğrencileri Sertifikalarına Kavuştu

01.10.2013
Sakarya Üniveristesi Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştıma Merkezi Öğrencileri Sertifikalarına Kavuştu.
Kazakistan’da 2 yıl ilahiyat eğitimi aldıktan sonra lisans eğitimlerinin son 2 yılını İlahiyat Fakültesi’nde tamamlamak üzere Sakarya Üniversitesi’ne gelen yabancı uyruklu öğrenciler, 3 ay süre ile verilen Türkçe Hazırlık Kursunu tamamladı. Kurs, 27 Eylül 2013 Cuma tarihinde öğrencilere sertifikaların dağıtılması ile sona erdi.
Kurs kapsamında çeşitli iftar yemeklerine davet edilen öğrenciler ayrıca  Taraklı, Göynük, İznik ve Bursa’da tarihi ve kültürel mekânları gezme fırsatını buldular.

01/10/2013 – YC