TÖMER, Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ta

10.10.2014

Sakarya Üniversitesi TÖMER Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altun, Abbas Güçlü ile Genç Bakış Programına katıldı.

Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından Ahmet Ümit, Muhteşem Yüzyıl dizisinin sevilen karakteri Sümbül Ağa’yı canlandıran Selim Bayraktar ile dünya çapında Türk dilini ve kültürünü tanıtma amacıyla kurulan Yunus Emre Enstitüsü’nün Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi ‘nin konuk olduğu, 8 Ekim 2014 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında Sakarya TÖMER Müdürü Doç.Dr. Mustafa Altun 5 hafta süren Türkçe Yaz Okulu hakkında öğretim elemanları adına kısa bir değerlendirme konuşması yaptı.

Programa Sakarya TÖMER Müdürü Doç.Dr. Mustafa Altun ile birlikte Okt. Ayşegül Tanrıverdi ve Sakarya Üniversitesi'nde eğitim alan Türkçe Yaz Okulu öğrencileri de katıldılar.