Terörü Lanetliyoruz

Terörü Lanetliyoruz
11.12.2016
825
A+
A-

10 Aralık gecesi İstanbul’da çevik kuvvet polislerimizi ve vatandaşlarımızı hedef alan menfur terör saldırısında maalesef şehit ve yaralılarımız vardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türkiye, dünyada lider ülke olma yolunda attığı her olumlu adım sonrası, üst aklın hizmetindeki terör örgütlerinin saldırılarına maruz kalmaktadır. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıların biriyle daha karşı karşıyayız. Saldırıyı yapan örgütünün isminin hiçbir önemi yoktur. PKK, TAK, FETÖ, DAEŞ veya IŞID, bütün terör örgütlerinin amacı ülkemizin istikrarını ve milletimizin huzurunu bozmaktır.

Türkiye’nin, bölgesinde ve dünyada giderek yükselen bir aktör haline gelmesini engellemek için 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimi ile istedikleri sonucu alamayanlar, bu hain terör saldırısı ile yeniden ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmişlerdir. Aziz milletimize ve kahraman Türk polisine mübarek Mevlid Kandili arifesinde gerçekleştirilen bu hain saldırı, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır.

Devletimizin kararlı tutumuyla son dönemde büyük hezimete uğrayan terör öğütlerine karşı mili birlik ve beraberliğimizi korumayı sürdüreceğiz. Bu saldırılar, devletimizin terörle mücadele azmini ve kararlılığını azaltamayacaktır.

Milletimiz, devletinin yanında insanlık düşmanı terör örgütlerine karşı birlik ve beraberlik içinde olacaktır. Türk milleti, tarihinde defalarca kanıtladığı gibi, bu badirelerin de üstesinden gelecek, yoluna emin adımlarla devam edecektir.

Mübarek Mevlid Kandili’nde şehadet makamına ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü
825 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.