Gök Gürültülü

Temel Sanat Eğitimi Sergisi

04.10.2017

Sakarya Üniversitesi Resim Bölümü öğrencilerinin Temel Sanat Eğitimi dersi kapsamında hazırladığı eserler sergilendi.

SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, STMF Dekanı Prof. Kadriye Didem Atiş, Resim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gülseren İldeş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi, Resim Bölümü 2016-2017 güz ve bahar eğitim döneminde birinci sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluşuyor. Sanat eğitiminin temelini oluşturan  nokta, çizgi, form, ışık, leke, renk, doku, kolaj  gibi konular ve üç boyutlu çalışmalar,   yaratıcı düşünce ve farklı tekniklerde yapılan uygulamalarla oluşturulmuş eserler sanatseverlerin  beğenisine sunuldu.

Sergi 3  – 13 Ekim tarihleri arasında gezilebilecek.

04/10/2017 – Sena G.