Teknoloji Fakültesi’nden Çifte Kupa Motivasyonu

12.05.2017

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi bu yıl da geleneği bozmadı. SAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen personel ve öğrenci futbol liginde çifte kupa başarısını tekrarlayan Teknoloji Fakültesi, öğrenci ve personel takımı ile yemekte bir araya geldi.

Özellikle finallerin başlangıcında olması dolayısıyla personel ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılanan organizasyonda, müsabaka deneyimlerine ve üniversite ile fakülteye ilişkin paylaşımlarda bulunuldu. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, yaptığı konuşmada Sakarya Üniversitesi’nin sosyal etkinlikler açısından örnek olacak başarılı işler gerçekleştirdiğini belirterek, yapılan bu organizasyonlarda başarı göstermenin de memnuniyeti son derece arttırdığını söyledi. Fakülteye çifte kupa kazandıran oyuncuları tebrik eden Prof. Dr. Sarıbıyık, öğrencilere ve personele fakülte olarak her zaman desteğe hazır olduklarını kaydetti. Gerçekleştirilen organizasyonda başta Spor Şube Müdürü Recep Eren olmak üzere emeği geçen ve organizasyona katkı sağlayan herkese tebrik ve teşekkürlerini sunan Prof. Dr. Sarıbıyık, Teknoloji Fakültesi olarak gerek sosyal alanlarda gerekse akademik alanlarda başarının daha da artacağına inandığını söyledi.

12-05-2017 / ST