Teknokent Öğretim Üyelerini Bekliyor

Teknokent Öğretim Üyelerini Bekliyor
10.09.2014
990
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin, Teknokent bünyesinde bulunan Teknoloji Transfer Ofisi’nde proje yapacak akademisyenlere her türlü desteğin verildiğini söyledi.

SAÜ Teknokent’te düzenlenen akademisyenlere yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısında konuşan Prof. Dr. Tahsin Engin, teknoloji geliştirme bölgelerinin ar-ge çalışmalarında vergi muafiyetinin uygulandığı özel bir bölge olduğunu anımsattı. Ar-ge ofislerinin akademisyenlere açık olduğunu kaydeden Prof. Dr. Engin, “Akademisyenler kendi projelerini getirdiğinde yüzde 80 oranında, Teknokent’in projelerini aldıklarında ise yüzde 70 oranında öğretim üyelerimizi destekliyoruz” dedi.

Projelerin yazımından bütün yönetim süreçlerine kadar ilgilenebilecek, bunları yürütebilecek uzman elemanlara sahip olduklarını anlatan Prof. Dr. Engin, akademik boyutta A’dan Z’ye bir projenin nasıl yürütüleceği konusunda SAÜSEM aracılığıyla proje yönetimi eğitimi ve sektörel sertifika eğitimleri de verileceğini ifade etti.

10/09/2014 – ST


990 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.