Gök Gürültülü

Teknokent Birinciliğini Kokteylle Kutladı

17.02.2014

Birincilik ödülü kazanan Sakarya Üniversitesi Teknokenti başarısını bir kokteylle kutladı.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Final Çalıştayı’nda açıklanan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 2012 yılı Endeks Sonuçlarına göre 2010-2011 yılları arasında faaliyete geçen Teknoparklar arasında en iyi performansı göstererek ödül alan SAÜ Teknokent, başarısını düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Sakarya Üniversitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Serdivan Belediyesi, Sakarya Ticaret Odası, Sakarya Ticaret Borsası ve SAÜ Vakfı ortaklığında kurulan SAÜ Teknokent binasında gerçekleştirilen kokteyle Sakarya Valisi Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SAÜ Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin ile Öğretim Üyeleri ve Teknokent’te faaliyette bulunan şirket temsilcileri katıldı.

17-02-2014 / ST