Sakarya Üniversitesi Tatankaları Kıl Payı Kaçırdı

Sakarya Üniversitesi Tatankaları Kıl Payı Kaçırdı
08.03.2022
1.453
A+
A-

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Korumalı Futbol Süper Liginde mücadele eden Sakarya Üniversitesi Tatankaları, rakibi İstanbul Üniversitesi Bulls’a 6-7 mağlup oldu.

Sakarya Üniversitesi Tatankaları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Korumalı Futbol Süper Ligindeki mücadelesine devam ediyor. Bu sezonun ikinci maçında İstanbul Üniversitesi Bulls’u SAÜ Stadyumunda ağırlayan Tatankalar, kıran kırana süren maçta 6-7 mağlup oldu.

Maçın ilk çeyreğinde iyi hücumlarla gole yaklaşan Sakarya Üniversitesi Tatankaları ufak hatalar nedeniyle pek çok pozisyonu kaçırdı. Sonraki hücumda koşu oyunu ile golü bulan ve ekstra 1 puanlık sayı denemesini başarıyla gerçekleştiren Bulls 7-0 öne geçmiş oldu.

Tatankalar, 2. çeyreğin kalanında Bulls ekibini baskılasa da golü yakalayamadı.

Maçın 3. çeyrekte Berker Eşme’nin 48 yardlık koşusu sayesinde skor 7-6’ya yükseldi.

Müsabakada rakibin üç pasını çalarak tarihi bir performans sergileyen defans oyuncumuz Hüseyin Nimet Han Aydın maçın adamı seçildi. Toplam 175 yard koşu oyunu katkısı veren koşucu Berker Eşme ise öne çıkan bir diğer oyuncumuz oldu.

Sakarya Üniversitesi Tatankaları, 20 Mart Pazar günü saat 13.00’te Sakarya Üniversitesi Kampüs Stadında yapılacak olan maçta 9 Eylül Efeler takımı ile karşı karşıya gelecek.
1.453 kez görüntülendi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.