Tanıtım Filmi Yarışması Sonuçlandı

13.05.2015

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından öğrenciler arasında düzenlenen Tanıtım Filmi Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Üniversite öğrencileri kendi çektikleri tanıtım filmlerini SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen yarışma ile izleyenlerin beğenisine sundu. İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan jürinin değerlendirmesine tabi tutulan filmlerden Tufan Ağırkaya’nın “Karavan” isimli filmi birinci seçildi.

Yapılan değerlendirme sonucunda Abdul Hannan Bozkurt’un “Ohh Bee” adlı filmi ikinci, Onur Bulun’un “12 Saat 3 Dakika” adlı filmi ise üçüncü oldu. İlk üçe giren öğrenciler ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman ve İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Işık’ın elinden aldı.

13/05/2015 – ST.