Logo
  • Gündem
  • Araştırma
  • Bilim
  • Eğitim
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Ekonomi
  • Spor

Takvim (02.12.2013): Bilimsel Dondurma

blog post
02.12.2013 None

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden Doç. Dr. Ahmet Ayar, TÜBİTAK desteğiyle ayçiçeği, mısır ve çeşitli meyvelerin artıklarından diyet lif üretti.

Takvim Gazetesi - 02.12.2013

Kategori:
None
Share:
SON EKLENENLER
  • Sakarya Üniversitesinde İdari Oryantasyon Eğitimi
    12.05.2025

    Sakarya Üniversitesinde İdari Oryantasyon Eğitimi

  • Rektör Prof. Dr. Hamza Al: “Öğrenci Görüşleri Bizim Yol Haritamız”
    09.05.2025

    Rektör Prof. Dr. Hamza Al: “Öğrenci Görüşleri Bizim Yol Haritamız”

  • G-Fast/Fikir Sepeti 2025-1 Dönemi Final Etkinliği Gerçekleşti
    09.05.2025

    G-Fast/Fikir Sepeti 2025-1 Dönemi Final Etkinliği Gerçekleşti

  • Sakarya Üniversitesinde Doğu Türkistan Paneli Düzenlendi
    09.05.2025

    Sakarya Üniversitesinde Doğu Türkistan Paneli Düzenlendi

  • Uluslararası Proje Deneyim Paylaşımı
    09.05.2025

    Uluslararası Proje Deneyim Paylaşımı

  • Sakarya Üniversitesinde “Ateşle Yükselenler” Belgeseli Gösterime Giriyor
    09.05.2025

    Sakarya Üniversitesinde “Ateşle Yükselenler” Belgeseli Gösterime Giriyor

  • SAÜ Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Uluslararası Başarılar
    09.05.2025

    SAÜ Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Uluslararası Başarılar

  • Sakarya Üniversitesinde Tâbiîn Sempozyumu Gerçekleşti
    08.05.2025

    Sakarya Üniversitesinde Tâbiîn Sempozyumu Gerçekleşti

  • Sakarya Üniversitesinde CinEd Afiş Tasarım Sergisi Açıldı
    08.05.2025

    Sakarya Üniversitesinde CinEd Afiş Tasarım Sergisi Açıldı

  • Sakarya Üniversitesinde Sürdürülebilir Girişimcilik Konuşuldu
    08.05.2025

    Sakarya Üniversitesinde Sürdürülebilir Girişimcilik Konuşuldu

Kunye
Künye
Gizlilik Politikası
Gizlilik politikası
Duyurular
İletişim
SABİS

1996-2025 © Sakarya Üniversitesi