Takvim (02.12.2013): Bilimsel Dondurma

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden Doç. Dr. Ahmet Ayar, TÜBİTAK desteğiyle ayçiçeği, mısır ve çeşitli meyvelerin artıklarından diyet lif üretti. Takvim Gazetesi – 02.12.2013

Takvim (02.12.2013): Bilimsel Dondurma
02.12.2013
508
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden Doç. Dr. Ahmet Ayar, TÜBİTAK desteğiyle ayçiçeği, mısır ve çeşitli meyvelerin artıklarından diyet lif üretti.

Takvim Gazetesi – 02.12.2013


508 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.