SWOT Analizi Bilgilendirme Etkinliği Düzenlenecek

12.06.2023

Bilimsel çalışmalarda risklerin önlenmesi ve nitelikli çıktıların elde edilmesi amacıyla Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı (ARDEK)  tarafından “SWOT Analizi Bilgilendirme Etkinliği” düzenlenecektir.

Bilimsel çalışmalarda SWOT analizi, güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar ve tehditlerin detaylı karşılaştırılması sonucu çalışmamıza yönelik plan ve strateji oluşturma amacı ile gerçekleştirilen bir analiz çalışmasıdır.

Etkinlik, SAÜ İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Dil’in  katılımıyla, 14 Haziran 2023 tarihinde 14.00-15.30 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Etkinliğe aşağıdaki bağlantı üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ