Sultan Qaboos Üniversitesi ile Protokol İmzalandı

Sultan Qaboos Üniversitesi ile Protokol İmzalandı
04.11.2022
955
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Umman Sultan Qaboos Üniversitesi arasında akademik alanda ortak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla ‘Akademik İş birliği Protokolü’ imzalandı.

Sakarya Üniversitesi’nin uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda attığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Anlaşma çerçevesinde iki üniversite arasında lisans ve lisans üstü seviyesinde öğretim elemanı ve öğrenci değişimi, iki üniversite tarafından finanse edilen veya bireysel araştırma projelerinde iş birliği yapılması, ortak sempozyum ve çalıştaylar düzenlenmesi, lisans üstü tez danışmalığı, tez savunma sınavları ve hakemlik konularında iş birliği yapılması gibi pek çok alanda ortak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Sultan Qaboos Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahad bin Al Julanda Al Said ve (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al tarafından imzalanan anlaşma yürürlüğe girdi.

Dokuz fakülte ve on üç araştırma merkezine sahip olan Sultan Qaboos Üniversitesi Umman’ın en eski ve en büyük üniversitesi konumunda bulunuyor.

 
955 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.